Spor Hizmetleri Müdürlüğü Etkinliklerinden

Spor Tesisleri ve Faaliyetler

Başkent Üniversitesi Spor Hizmetleri Müdürlüğü, öğrencilerin ve personelin kampüs yaşamlarını hareketlendirmeyi; fiziksel, ruhsal ve sosyal gelişimlerini artırmayı, onları yeni spor branşlarıyla tanıştırarak ve sporu sevdirerek aktif, sağlıklı bireyler olmalarını sağlamayı amaçlamaktadır. Bu amaçlar doğrultusunda müdürlüğümüz, kampüste eğitim süresince kurslar, turnuvalar gibi birçok farklı etkinlik düzenlemekte ve üniversitemizi farklı yarışmalarda temsil edecek okul takımlarının hazırlanmasında da rol üstlenmektedir.

Etkinliklerimizden Örnekler;

Zumba Masterclass

Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından “Başkent’te Kadınlar Haftası II” etkinlikleri kapsamında 08 Mart 2018 tarihinde Spor Salonunda "Zumba Masterclass" etkinliği yapılmıştır. Etkinliğe toplam 20 kişi katılmıştır. Etkinlik sonunda katılımcılara hediyeler dağıtılmıştır.

Yoga Masterclass

Başkent Üniversitesi Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 03 Mayıs 2017 tarihinde Spor Salonu Yanı Çim Alan’da “Yoga Masterclass” etkinliği düzenlenmiştir. Doğa, müzik ve sporun iç içe olduğu bu etkinliğe üniversite öğrenci ve personelimiz katılmıştır.

08 Mart Dünya Kadınlar Günü

Başkent Üniversitesi Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 08 Mart 2017 tarihinde Spor Salonu Aerobik Stüdyosunda “08 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” dolayısıyla sportif etkinlik düzenlenmiştir. Dans, müzik ve eğlencenin sporla buluştuğu etkinliğe toplam 35 kişi katılmıştır.