Kültür ve Sanat Haftası, Festivaller ve Bahar Şenliği
Her yıl öğrencilerimiz, düzenlenen kültür ve sanat haftası etkinliklerinde alanında başarılı sanatçı ve uzmanlar ile buluşma, söyleşme fırsatı buluyor. Bahar şenlikleri ile de  hem eğlenme hem de kendi yeteneklerini sergileme ortamını yakalamış oluyor.
Sosyal Sorumluluk Projeleri
Başkent Üniversitesi, köy okullarına yardım, engelim olma, bir elin nesi var vb. bir çok sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol alıp hem öğrencileri hem de çalışanları bu yönde teşvik etmektedir.
Öğrenci Toplulukları, Koro ve Kurslar
Kültürel ve sosyal yönü ile iletişim becerileri gelişmiş, sorumluluk alabilen, kendisini tanımış ve tanıtmayı bilen bireylerin, mesleki alanlarında da başarılarının artacağı bilinen bir gerçektir. Üniversitemiz Kültür Hizmetleri Müdürlüğü, bu gerçek doğrultusunda öğrencilerin ilgi alanlarına göre boş...