Kültür ve Sanat Haftası, Festivaller ve Bahar Şenliği
Her yıl öğrencilerimiz, düzenlenen kültür ve sanat haftası etkinliklerinde alanında başarılı sanatçı ve uzmanlar ile buluşma, söyleşme fırsatı buluyor. Bahar şenlikleri ile de  hem eğlenme hem de kendi yeteneklerini sergileme ortamını yakalamış oluyor.
Sosyal Sorumluluk Projeleri
Üniversitemizde Köy Okulları Yardım Topluluğu, Engelim Olma Topluluğu, Duyarlı Başkent Topluluğu vb. Sosyal Topluluklarla birlikte Mesleki Topluluklarımız da birçok sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmiştir. Yapılan bu projeler öğrencilerimizden ve çalışanlarımızdan çok ilgi görüp, amacına başarıyla ulaşmıştır.
Öğrenci Toplulukları, Koro ve Kurslar
Kültürel ve sosyal yönü ile iletişim becerileri gelişmiş, sorumluluk alabilen, kendisini tanımış ve tanıtmayı bilen bireylerin, mesleki alanlarında da başarılarının artacağı bilinen bir gerçektir. Üniversitemiz Kültür Hizmetleri Müdürlüğü, bu gerçek doğrultusunda öğrencilerin ilgi alanlarına göre boş...