5.Başkent Üniversitesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası’nda ödüller sahiplerini buldu.

Yarışma ve Turnuvalar

Başkent Üniversitesi ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliği ile düzenlenen 5.Başkent Üniversitesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası’nın ödül töreni 07 Temmuz 2022 tarihinde Bağlıca Kampüsü’nde düzenlendi.

Altı kategoride 7 farklı ülkeden ve 44 farklı şehirden 19’u ünvanlı toplam 600’e yakın sporcunun hamle yaptığı turnuvanın ödül törenine Başkent Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Haldun Müderrisoğlu, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gulkız Tulay, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Füsun Eyidoğan, Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Merkezi (BEDAM) Müdürü Prof. Dr. Ali Halıcı, Sporcular, veliler ve davetliler katıldı.

Dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesiyle tören sona erdi.