5.Başkent Üniversitesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası Başladı

Yarışma ve Turnuvalar

Başkent Üniversitesi ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliği ile düzenlenen 5.Başkent Üniversitesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası’nın açılış töreni 02 Temmuz 2022 tarihinde Bağlıca Kampüsü’nde düzenlendi.

Altı kategoride 7 farklı ülkeden ve 44 farklı şehirden 19’u ünvanlı toplam 600’e yakın sporcunun hamle yaptığı turnuvanın açılış törenine Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Merkezi (BEDAM) Müdürü Prof. Dr. Ali Halıcı, Federasyon Başkan Vekili Aşkın Keleş, Asbaşkan Nilüfer Çınar Çorlulu, Sporcular, veliler ve davetliler katıldı.

Törenin ardından Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Merkezi (BEDAM) Müdürü Prof. Dr. Ali Halıcı ve Türkiye Satranç Federasyonu Başkan Vekili Aşkın Keleş turnuvanın temsili açılış hamlesini yaptı.

5. Başkent Üniversitesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası 7 Temmuz 2022 tarihinde oynanacak maçlarla sona erecektir.