4.Başkent Üniversitesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası Ödül Töreni

#

Yarışma ve Turnuvalar

Türkiye Satranç Federasyonu ve Başkent Üniversitesi iş birliği ile bu yıl dördüncüsü düzenlenen Başkent Üniversitesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası, 22 Haziran Cumartesi günü Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsünde düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Altı kategoride düzenlenen, 14 ülkeden 42’si unvanlı 696’ı sporcunun yarıştığı turnuvanın A kategorisinde GM Vitaliy Bernadskiy (Ukrayna) 7,5 puanla birincilik ipini göğüslerken, 2. IM Misratdin Iskandarov (Azerbaycan), 3. IM Gabor Nagy (Macaristan), 4. GM Handszar Odeev, 4. IM Ege Köksal, 5. IM Nderim Saracı (Kosova), 6. IM Meilis Annaberdiev (Türkmenistan), 7. GM Giorgi Bagaturov (Gürcistan), 8. IM Işık Can (Türkiye), 9. CM Göktan Yılmaz (Türkiye), 10.  IM Ege Köksal (Türkiye) oldu.

Kapanış konuşmalarını Başkent Üniversitesi Kurucusu ve Yönetim Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Haberal, TSF Başkanı Gülkız Tulay, Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal ve Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Merkezi (BEDAM) Müdürü Prof. Dr. Ali Halıcı’nın yaptığı törene; TSF Başkan Vekili Aşkın Keleş, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Haznedaroğlu ve Genel Sekreter M. Sedat Fırat, Başkent Üniversitesi Öğretim Üyeleri, TSF Ankara İl Temsilcisi ve Turnuva Direktörü Engin Güleç, sporcular ve çok sayıda davetli de katıldı.


Benzer Haberler