3.Başkent Üniversitesi Liselerarası Takım Satranç Turnuvası Tamamlandı

Yarışma ve Turnuvalar

Başkent Üniversitesi BEDAM koordinatörlüğünde yapılan 3.Başkent Üniversitesi Liselerarası Satranç Takım Turnuvası 06-07 Aralık 2019 tarihlerinde Başkent Üniversitesi Bağlıca kampüsünde yapıldı. Türkiye Geneli rekor katılımın olduğu turnuva, katılımcı sayısı ve katılımcı kalitesi ile ön plana çıktı. Türkiye’nin birçok farklı şehrinden toplam 24 lisenin yarıştığı organizasyon başarıyla tamamlandı. Dereceye giren takımlara, okullarına ve bireysel masa derecelerine ödülleri  Prof.Dr. Ali Halıcı tarafından verildi .Son tura kadar zorlu ve heyecanlı geçen mücadelede İstanbul Enka Lisesi şampiyon oldu.Turnuvayı Nesibe Aydın Yıldızlar Lisesi 2., Ted Antalya Koleji 3., Aydın Söke Sınav Koleji Anadolu Lisesi 4., Nesibe Aydın Gölbaşı Anadolu Lisesi 5. Olarak tamamladı.