Yönetim Bilişim Sistemleri Sosyal Sorumluluk Projesi

Sosyal Sorumluluk

Yönetim Bilişim Sistemleri Sosyal Sorumluluk Projesi

Başkent Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Topluluğu İzmir’de yaşanan deprem faciasının ardından depremzedelere yardım elini uzattı. İzmir depreminden etkilenen özellikle genç ve öğrencilere ulaştırılmak üzere powerbank yardım projesi başlatıldı.

Yönetim Bilişim Sistemleri Topluluğu danışmanı prof. Dr. Ali Halıcı yardımla ilgili olarak; “ İzmir depremi sonrası özellikle genç arkadaşlarımıza 100 powerbank hedefi ile yola çıktığımız depremzelere yardım projemizde bizlere verilen destek ve katkı için öncelikle öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz. Yardım çağırısı sürecinde çadırkentlerin kaldırılması sebebi ile powerbank ihtiyacı ortadan kalkmış ve güncel ihtiyaç listesinde bulunan “çamaşır makinası” ile 5 depremzede ailemizin ihtiyacını karşılanmıştır” dedi.