Türkiye Birincisi BEDAM'dan Sosyal Sorumluluk Projesi

Sosyal Sorumluluk

TÜRKİYE BİRİNCİSİ BEDAM’DAN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Kurulduğu günden bu yana doğa ve hayvan dostu olarak birçok sosyal yardım ve faaliyetlerde bulunan Başkent Üniversitesi bu çalışmalarına bir yenisini ekledi. Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Merkezi, Ankara Etlik Ovacık Bölgesi’nde bulunan Karşıyaka Canları Hayvan Barınağı’nda bulunan 500 adet sokak köpeğine 1 ton mama yardımında bulundu.

BEDAM Müdürü Prof. Dr. Ali Halıcı; “Sokak köpeklerimize yardım yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayvanlarımızı beslerken yaşamış olduğumuz mutluluk ve huzurun paha biçilemez olduğunu paylaşmak isteriz. BEDAM personeli ve Karşıyaka Canları hayvan barınağında gönüllü görev alan Nuriye abla ve Celal amcaya da teşekkürü bir borç biliriz. Herkesin yapabileceği ufak yardımlar, sokak hayvanlarının ölüm ile yaşam arasındaki konumunu değiştirmeye yeterli olabilir. Bu yardım faaliyeti sayesinde hem dostlarımızla keyifli vakit geçirerek hem kendinizi hem de onları mutlu edebilirsiniz. BEDAM eğitim ve danışmanlık faaliyetlerinde Türkiye birinciliğini, sosyal sorumluluk projelerin de devam ettiriyor.” dedi.