Başkent Üniversitesi'nden Yardım

Sosyal Sorumluluk

Elazığ ve Malatya İllerinde meydana gelen depremde mağdur olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek maksadıyla, Başkent Üniversitesi de depremin yaralarını sarmak için bölge halkına yardım elini uzattı ve bölgeye iki tır dolusu malzeme sevk edildi.

Depremden etkilenen bölgeye gönderilen malzemeler arasında Başkent Üniversitesi'nin tekstil şirketi olan Alaf'ın kendi kaynakları ile ürettiği 4000 adet yatak, yorgan, pike, pijama, eşofman kapşonlu sweat, çocuk giysileri, hırka, polar atkı, yastık gibi çeşitli giyecek ve ihtiyaç malzemesi ve bunların yanısıra yine Başkent Üniversitesi'nin süt ürünleri şirketi olan Açkar'ın Kazan’daki fabrikasında üretilen 7250 adet gıda ve süt ürünü hazırlanarak bölgeye iletildi.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.