Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü KKTC.40.Kuruluş Yıldönümü Gastrodiplomasi Yemeği Etkinliği

#

Sanat ve Yaratıcılık

KKTC. 40. Kuruluş Yıldönümünde Başkent Üniversitesi Kıbrıs Türk Tarihi Araştırmaları Merkezi Müdürü Doç.Dr Mehmet Balyemez tarafından organize edilen etkinlikte Başkent Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü olarak TÜMAR Müdürü- Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr Hakan Turgut, Dekan Yardımcısı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Prof.Dr İsmail Tokmak ve TGA Müdürü Tuncay Temoçin himayelerinde TGA'da KKTC. 40. Kuruluş Yıldönümü Onuruna Gastronomi Yemeği Etkinliği düzenlenmiştir. Gastrodiplomasi Yemeği Etkinliğine Başkent Üniversitesi Genel Sekreteri Hayri Öztürk, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Programı Öğretim üyesi Prof. Dr. Yelda Hatice Ongun

1974 Kıbrıs Barış Harekâtına Tabur Komutanı olarak katılan (E) Tuğg.

Cemal Eruç, Bölük Komutanı olarak katılan (E) Alb. İzzettin Çopur, KKTC Büyükelçisi Sn. İsmet Korukoğlu, Önceki KKTC Büyükelçisi aynı zamanda Başkent Üniversitesi öğretim üyesi Ahmet Zeki Bulunç, Bangladeş, Pakistan ve Sierra Leone Büyükelçileri, (E) Korg. Sezai Bostancı, diplomatlar, kurum temsilcileri, gaziler, öğretim üyeleri ve diğer davetliler katılmışlardır. Etkinlikte Bölümümüzün Pasta ve Çikolata Şefi Öğr.Gör Gökçe Genç'in yapmış olduğu pasta davetlilere takdim edilmiştir.

Yemeklerin hazırlanması ve servisinde Öğretim Görevlisi Şeflerimiz Servet Güney, Gökmen Duman ve Arda Er, Servis Şefimiz Öğr.Gör Hakan Özler ve bölüm öğrencilerimiz organizasyonun başarılı olmasında etkin görev almışlardır.


Benzer Haberler