EZKBUTAM'ın "Evimizdeki Tarih" Konulu Kompozisyon Yarışması Değerlendirme Sonuçları

Sanat ve Yaratıcılık

Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Liseli Gençlerin Kaleminden

Evimizdeki Tarih Konulu Kompozisyon Yarışması Değerlendirme Sonuçları

Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Okulları Anadolu ve Fen Lisesi 9. ve 10. sınıf öğrencilerinin katıldığı Özel Ayşeabla Liseli Gençlerin

Kaleminden Evimizdeki Tarih Konulu Kompozisyon Yarışması’nda Başkent Üniversitesi Ord. Prof. Enver Ziya Karal Tarih Uygulama ve Araştırma Merkezi (EZKBÜTAM) yönetim kurulu üyelerinden oluşan jüri  tarafından yapılan değerlendirme sonucunda sıralama şu şekilde oluşmuştur:

Birinciliğe ve 1500tl  ödüle “Çınar” başlıklı kompozisyonuyla Naz  Demircan

İkinciliğe ve 1000tl ödüle  “Kütüphaneden Kalıntılar” başlıklı  kompozisyonuyla Anuar Fuat Durkut

Üçüncülüğe ve 500tl ödüle “Dillere Destan Çanakkale” başlıklı kompozisyonuyla Naz Erkoca layık görülmüştür.

Ayrıca değerlendirmelerimiz sonucunda İlkim Özveren, Melih Samed YağcıNaz Kent ve Şimal Naz Kantar’ın kompozisyonları teşekküre layık görülmüşlerdir.