KAP Saha Ziyareti
Ayrıntılı bilgi için tıklayınız..
Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Ali HABERAL Mihalıççık Belediye Başkanı Sayın Haydar ÇORUM’u ziyaret etti.
Çankaya Kaymakamı Sayın Hüdayar Mete BUHARA Üniversitemizi ziyaret etti
Çankaya Kaymakamı Sayın Hüdayar Mete BUHARA 3 Haziran 2021 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Ali HABERAL’a nezaket ziyaretinde bulunmuştur.
Rektörümüz Prof. Dr. Ali Haberal , Prof. Dr. Abdülkadir Varoğlu ve Prof. Dr. Haldun Müderrisoğlu Kiev'de Taurida National V.I.Vernadsky Üniversitesini Ziyaret Etti
22-24 Temmuz 2018 tarihlerinde “Taurida National V.I.Vernadsky” Üniversitesine, Prof. Dr. Ali Haberal, Prof. Dr. Abdülkadir Varoğlu ve Prof. Dr. Haldun Müderrisoğlu’nun gerçekleştirdikleri ziyarette teknopark kurulabilecek bölgeler gezilmiş ve burada yürütülecek faaliyetler belirlenmiştir. Kiev’de ya da yakınlarında açılacak...
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal ve Heyeti Kazakistan'da Sağlık Tesislerini Ziyaret Etti
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdülkadir Varoğlu ve Acil Tıp Anabilim Dalından Doktor Murat Muratoğlu 13-16 Ekim 2018 tarihleri arasında Kazakistan Aktobe’de sağlık tesislerini ziyaret etti.