Uluslararası Marka Buluşmaları Açılış Toplantısı Yapıldı

#

Panel

İlham Veren İsimler, Marka Fikirler, Ankara'da Dördüncü Kez Buluşuyor.
Ankara Ticaret Odası tarafından düzenlenen, Ankara Marka Buluşması, 28-29-30 Kasım günlerinde ATO Congresium’da gerçekleşecek. Bu yılın teması; "Düğüm Çözülüyor".
Marka buluşmalarının açılış toplantısı, organizasyonun destekçilerinden, aynı zamanda yeniliklerin öncü markalarından biri olan Başkent Üniversitesi'nde yapıldı.
ATO Başkanı Gürsel Baran, Prof. Dr. Mehmet Haberal'a teşekkür etti, etkinliğin amacıyla ilgili bilgi verdi... Prof. Dr. Mehmet Haberal da, "ülkemize hizmet etmek marka olmak istiyorsak çok çalışacağız" mesajı verdi.

Ankara'da 3 gün boyunca Marka rüzgarı esecek.

Ankara Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde, bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Marka Buluşması, 28-29-30 Kasım günlerinde Congresium'da gerçekeleşecek.

Yaratıcı fikirler, rol modeller ve fark yaratanlar, mercek altında olacak.

İz bırakan Markalar arasında, 1993 yılında "kalite" amacıyla kurulan Başkent Üniversitesi ve bağlı kuruluşlar da yer alıyor.

Başkent Üniversitesi, aynı zamanda Organizasyonun en büyük destekçilerinden. Marka buluşmalarının açılış toplantısının da ev sahipliğini yaptı.

Prof. Dr. İhsan Doğramacı Konferans salonu'ndaki Toplantıya, ATO Başkanı Gürsel Baran, Prof. Dr. Mehmet Haberal, Rektör Prof. Dr. Ali Haberal, akademsiyenler,

ATO yönetim kurulu üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Açış konuşmasını ATO yönetim Kurulu Üyesi ve Marka, reklam, pazar geliştirme çalışma grubu Başkanı Nihat Uysallı yaptı.

Ardından Rektör Prof. Dr. Ali Haberal konuştu. "Amacımız ülkemize hizmet etmek" dedi, marka olmak ve gelişmeyi sürdürmenin önemine değindi.

Daha sonra ATO Başkanı Gürsel Baran çıktı kürsüye. Prof. Dr. Mehmet Haberal'a teşekkür etti.

Programın içeriği, kapsamı ve hedefleri hakkında bilgi veren Gürsel Baran, bu yıl ki programın ana temasının "Düğüm Çözülüyor" olarak belirlendiğini söyledi, çıkış noktasını anlattı.

Son söz Prof. Dr. Mehmet Haberal'a aitti.

Gürsel Baran'ın teşekkürlerine; "vatandaşlık görevim" diyerek karşılık verdi. Türkiye'nin bilim ihraç eden bir ülke konumuna geldiğini vurguladı. "çok çalışacağız" mesajı verdi.

Prof. Dr. Mehmet Haberal, Gürsel Baran'a Başkent Üniversitesi seramik atölyelerinde üretilen özel bir tasarım ile teşekkür etti.

Toplantı, bilgilendirme sunumuyla devam etti.

Konuklarını öğle yemeğinde ağırlayan Prof. Dr. Mehmet Haberal, onları uğurlamadan önce kampüsü dolaştırdı.

Amaçları ülkeye hizmet olan 2 isim, marka buluşmalarının açılışında görüşmek üzere vedalaştı.


Benzer Haberler