Başkent Üniversitesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası" Protokolü İmzalandı

#

İmzalanan Protokoller ve Sözleşmeler

Başkent Üniversitesi ve Türkiye Satranç Federasyonu arasında kurulan iş birliği, 26 Kasım’da imzalanan protokol ile beşinci yılında da devam ediyor. İş birliği protokolü kapsamında; Başkent Üniversitesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası 2020 yılında da Başkent Üniversitesi’nin destekleriyle düzenlenmeye devam edecek. Ayrıca Başkent Üniversitesi Liselerarası Takım Turnuvası ve Milli Takım Kampları üniversitemiz ev sahipliğinde yapılacak.

 

Türkiye Satranç Federasyonu ve Başkent Üniversitesi işbirliği protokolü imza töreni, 26 Kasım 2019 tarihinde Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleştirildi. Törene Başkent Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal, Rektör Prof. Dr. Ali Haberal, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Merkezi (BEDAM) Müdürü Prof. Dr. Ali Halıcı, BEDAM Ekibi, Federasyon Yetkilileri ve Başkent Üniversitesi satranç takımı sporcuları katılmıştır.

 

Başkent Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal, Rektör Prof. Dr. Ali Haberal ve Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, 5. yılında da devam eden iş birliği protokolünün her iki taraf için de büyük önem arz ettiğini belirtti.

Konuşmaların ardından hediye takdimi gerçekleşti. Protokol töreni pasta kesimi ile sona erdi.

 


Benzer Haberler