BEDAM Sivas Barosu Ziyareti

Ziyaretler

Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Merkezi ve Türkiye Barolar Birliği işbirliğinde 8 yıldır devam ettirdiğimiz Arabuluculuk Temel Eğitimi yüz yüze olarak Aralık ayı itibariyle yeniden başladı. Arabuluculuk Temel Eğitim kapsamında BEDAM Müdürü Prof. Dr. Ali Halıcı ve Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Uğur Güngör Sivas’ta gerçekleştirilen eğitimde eğitmen olarak katkı sağlamış ve Sivas Barosu Başkanı Av. Fatih Sevim, Sivas Barosu Başkan Yrd. Av. Eyüp Demirer, 2015-2018 Sivas Barosu Başkanı Av. Hakan Bahadır ile bir araya gelerek devam eden işbirliğimize yönelik karşılıklı iyi niyet mesajları vermişlerdir. Farklı alanlarda çalışmaya devam edileceğine ilişkin projeler üzerinde de görüşme yapılmıştır.