Yılın Yenilikçi Cerrahi Bilimler Doktoru Salih BEYAZ

Ülkemizde sağlık hizmet sunumunda yaratıcı, ilham verici ve yenilikçi fikirlerin ortaya konup uygulamaya geçirilmesini teşvik etmek, sektörde farklılık ve farkındalık yaratarak öne çıkan proje, araştırma ve uygulamaların artmasına katkıda bulunmak amacıyla organize edilen Türkiye'nin Sağlık Ödülleri etkinliği Doktorclub Awards 2020’da Yılın Doktoru Ödülleri kategorisinde Yılın Yenilikçi Cerrahi Bilimler Doktoru Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji ABD Öğretim Üyesi Doç. Dr. Salih BEYAZ oldu.

Fikir aşamasında prototip sürecine kadar her adımda BİTTO işbirliğine önem veren, çalışmalarını bizlerle birlikte yürüten değerli akademisyenimizi kutluyor, yeni fikir ve projelerle başarılarının devamını diliyoruz.