Üniversitemiz “Küresel Salgın Bağlamında Güvenli Kampüs Belgesini”ni aldı

Üniversitemiz KÜRESEL SALGIN BAĞLAMINDA GÜVENLİ KAMPÜS BELGESİni aldı

Öğrencilerimizin, çalışanlarımızın ve tüm dış paydaşlarımızın sağlığının korunması en temel önceliğimizdir. Bu kapsamda, Yükseköğretim Kurulu ve Türk Standartları Enstitüsü’nün işbirliğinde hazırlanan “Küresel Salgın Bağlamında Yükseköğretim Kurumlarında Sağlıklı ve Temiz Ortamların Geliştirilmesi Kılavuzu”nda yer alan tüm koşulları yerine getiren Üniversitemiz, 15 Mart 2021 tarihinde TSE uzmanlarınca yapılan incelemelerin ardından “Küresel Salgın Bağlamında Güvenli Kampüs Belgesi”ni almaya hak kazanmıştır.

Güvenli Kampüs Belgesi 22 Mart 2021 Pazartesi günü Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsünde düzenlenen bir törenle, Türk Standartları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Sayın Adem ŞAHİN tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ali HABERAL’a takdim edilmiştir.