Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı Mezunumuz, Eda Erdem Dündar'ın O Fotoğrafını Tüm Dünyada Spor Manşetlerine Taşıdı

Tokyo'da düzenlenen Olimpiyat Oyunlarında, son olimpiyat şampiyonu Çin'i 3-0 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımımızın kaptanı Eda Erdem Dündar'ın o fotoğrafı tüm dünyada spor manşetlerine taşındı. Fotoğrafı çeken TVF - FIVB Türkiye Foto Muhabiri Mert Bülent Uçma 2015 yılında Başkent Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO  Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programını üçüncülükle bitirmiş başarılı bir arkadaşımız. 2017 yılında  moderatörlüğümde genç mezunlarımızı ağırlamıştık.  Mert Bülent Uçma'da bu toplantıda deneyimlerini aktarmıştı. A Milli Kadın Voleybol Takımımızın o muhteşem anını ölümsüzleştiren ve  umut taşıyan ikonik fotoğrafı dünya kamuoyuna sunan Mert Bülent Uçma'nın üniversitemiz mezunu olmasından da ayrıca gurur duyuyoruz.

Mezunumuzun Sosyal Medya hesabına ulaşmak için tıklayınız..