Ankara Fashion Week 2021

#

Başarılar ve Ödüller

Joker Ajans tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ankara Fashion Week’21 organizasyonu 10-12 Aralık tarihleri arasında Grand Ankara Hotel’de gerçekleşmiştir. Düzenlenmeye başlandığı günden beri Başkent Üniversitesi’nin destek verdiği Ankara’nın tek ve en büyük moda organizasyonu olan Ankara Fashion Week’21 hem Ankara hem de şehir dışından gelen ziyaretçilerle oldukça yüksek bir katılım sayısına ulaşarak büyük ilgi toplamıştır.

Organizasyon kapsamında düzenlenen ve basında büyük ilgi uyandıran Akademi ve Moda tasarımcıları defileleri kapsamında Başkent Üniversitesi, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü “Öğrenci Tasarımları Defilesi” gerçekleştirmiştir. Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Ali Haberal’ın teşrif ederek izlediği defile, büyük beğeni toplamış ve Başkent Üniversitesi Ailesi’nin sergilediği kurumsal duruş izleyenlerin takdirini toplamıştır. Başkent Üniversitesi’ne, Ankara Fashion Week’e katkılarından dolayı Joker Ajans tarafından plaket takdim edilmiştir.

Organizasyon kapsamında defile alanı girişinde Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Pınar Türkdemir, bölüm öğretim elemanları Doç. Dr. M. Fikret Ateş, Öğr. Gör. Büşra Arslan, Öğr. Gör. Arif Mehmetali Kara, Arş. Gör. Berna Biçer, Öğr. Gör. Mahide Özcan, Öğr. Gör. Gözde Eryaşar ve bölüm öğrencileri tarafından “Başkent Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Öğrenci Tasarımları” sergisi kurulmuştur. Sergi üç gün süren etkinlik boyunca davetlilerin beğenisine sunulmuş ve büyük ilgi görmüştür.

Organizasyon kapsamında, Bossa firması sponsorluğunda “Geleceğin Modacıları Tasarım Yarışması” düzenlenmiştir. Dr. Öğr. Üyesi Pınar Türkdemir’in jüri üyesi olduğu yarışmada bölüm öğrencilerinden Şevval Elif Üngün, Ece Nur Erdoğan, Mehtap Selenay Çetintaş, İremnur Kaplan, Ceren Arular, Zeliha Deniz, Günseli Sönmez ve Ayşegül Sarıkaya yarışmada finalist olarak yer almışlar ve 4. sınıf öğrencisi İremnur Kaplan yarışmada mansiyon ödülünü almaya hak kazanmıştır.


Benzer Haberler