25 Aralık 2023 Tarihinde Olağanüstü Toplanan Başkent Üniversitesi Senatosu Kararı

#

Kamuoyuna Duyuru

25 Aralık 2023 Tarihinde Olağanüstü Toplanan Başkent Üniversitesi Senatosu Kararı

Irak kuzeyindeki, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 22-23 Aralık 2023 tarihlerinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen hain terör saldırıları sonucu 12 kahraman vatan evladımız şehit olmuştur.
Bu saldırılar terörün kirli yüzünü bir kez daha göstermiştir. Bu menfur saldırıları planlayan, gerçekleştiren teröristler amaçlarına asla ulaşamayacaktır.
25 Aralık 2023 tarihinde olağanüstü toplanan Başkent Üniversitesi Senatosu birlik ve bütünlüğümüze, huzur ve güvenliğimize yönelik bu hain terör saldırılarını şiddetle kınamaktadır. Terörü, hain terör örgütünü ve insanlık dışı yöntemleri lanetliyoruz.
Bölücü terör örgütü mensuplarının hain saldırıları sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar, kederli ailelerine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına sabır diliyor ve acılarını paylaşıyoruz.
Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığı ve bütünlüğü için zor hava ve arazi koşullarında sınırlarımız içinde ve dışında bölücü teröristlerle ve onları destekleyenlerle büyük bir fedakârlık ve kahramanlıkla mücadele eden tüm güvenlik güçlerimizin yanındayız. Bu kutsal mücadelede Başkent Üniversitesi olarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğu üstlenmeye hazır olduğumuzu aziz milletimize saygıyla arz ederiz.
Milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimizin ruhu şâd, mekanları cennet olsun.


Benzer Haberler