İtalyan Mutfağı Atölye Çalışması ve Tadım Etkinliği

#

Faaliyetler

İtalyan Mutfağı Atölye Çalışması ve Tadım Etkinliği 16 Kasım Perşembe. Konuk Şef Michele Serafini eşliğinde Başkent Üniversitesi İtalya Büyükelçiliği Ankara Gastronomi Derneği katkılarıyla Dünya İtalyan Yemekleri Haftası içinde Thermopolium Gastronomi Akademisi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe; Başkent Üniversitesi Sağlık Kuruluşları Direktörü ve Eski Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Füsun Eyidoğan, İtalyan Büyükelçisi Eşi Loriana Marrapodi , Prof. GSTMF Dekanı Dr. Hakan Turgut, Dekan Yardımcısı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof.Dr.İsmail Tokmak,  Ankara Gastronomi Derneği Başkanı Bahadır Biliyul, Genel Sekreter Yardımcısı Giray Şahin, Başkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörü İrem Aşçılı ve diğer davetliler katılmışlardır.   

Detaylı Bilgi İçin

https://gastronomi.baskent.edu.tr/kw/duyuru_ayrinti.php?dil=TR&did=170596


Benzer Haberler