COVID-19 Pandemi Süresince BEDAM Tarafından Verilen Eğitimler

Faaliyetler

Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Merkezi (BEDAM), ülkemizdeki Pandemi sürecini dikkate alarak 11 Mart 2020 /  11 Mart 2021 tarihleri arasında faaliyetlerini kitap olarak yayınlamıştır.

adresinden kitap incelendiğinde, pandemi sürecinde BEDAM’ın 32.554 sertifika ile Türkiye’nin lideri olduğu görülmektedir. Türkiye’nin her ilinde ilgi gören eğitimlerimiz özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde her yıl artış göstermektedir. Bu durum üniversitemiz için anlamlıdır. Bu kapsamda kitapta ilgili bölgelerde yer alan 23 ilde toplam 340 eğitim ayrıntılarıyla ortaya konmaktadır.

Hiç kuşku yok ki başarı, Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Ali Haberal’ın desteğinde tüm öğretim elemanlarımıza, ders saat ücretli öğretim görevlilerine ve BEDAM çalışanlarına aittir.

BEDAM’a katkı veren herkese teşekkürlerimizi sunarız