Üniversitemizde Stajyer Mühendis Programı Başlıyor

Eğitim

Üniversitemiz TAİ ile Stajyer Mühendis Programı için 23 Ocak 2018 tarihinde TAİ tesislerinde gerçekleştirilen bir tören ile protokol imzaladı. Stajyer Mühendis Programı’na Üniversitemizin; Bilgisayar Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinin 3. veya 4. eğitimine devam eden öğrenciler başvurabilecekler.
Başvurusu kabul edilecek ve Stajyer Mühendis olarak çalışacak adayların haftada en az 1 tam gün çalışmaları beklenmektedir. Çalıştıkları süre zarfında üniversiteleri tarafından sigortalanacak olan Stajyer Mühendise TAI’deki çalışmaları için de ücret ödenecektir.
Stajyer Mühendis Programına 31 Ocak 2018 tarihine kadar https://wats.tai.com.tr/WATS/stajgiris.jsf linkinden yapılabilir.
Başvurular Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.’nin işe alım kriterleri doğrultusunda değerlendirilecek ve uygun bulunan adaylar ile mülakat için iletişime geçilecektir.