Uluslararası Ankara Marka Buluşmalarına Başkent Üniversitesi Tam Destek Verdi

Eğitim

ATO Congresium'da 3 gün boyunca gerçekleştirilen Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları, sona erdi... "Düğüm Çözülüyor" temalı etkinlikte çok sayıda kuruluş yer aldı... Onlardan biri de; kuruluş amacı "kalite" olan Başkent Üniversitesi'ydi... Marka buluşmalarının son gününde Başkent Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı bölümü öğrencilerinin moda şovu da büyük beğeniyle izlendi.

Ankara'da marka rüzgarı esti.

Ankara Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde, bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları sona erdi.

ATO Congresium'daki etkinlik "düğüm çözülüyor" temasıyla gerçekleştirildi.

Yaratıcı fikirler, rol modeller ve fark yaratanlar, düğüm çözen markalar, mercek altındaydı.

Farklı salonlarda başarılı markaların temsilcileri; yazarlar, gazeteciler, sanatçılar katılımcılarla buluştu.

Katılımcı markalar arasında, 1993 yılında "kalite" amacıyla kurulan Başkent Üniversitesi ve bağlı kuruluşları da yer aldı.

Başkent Üniversitesi, aynı zamanda Organizasyonun en büyük destekçilerindendi...

Etkinliklerin son gününde Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Moda ve Tektil Tasarımı bölümünün moda şovu vardı.

Öğrenciler, kendi tasarımlarını, podyumda sergiledi.

Başkent Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencilerinin defilesi beğeni ile izlendi.

Defilenin hazırlanmasında büyük pay sahibi Moda ve Tektil Tasarımı bölümü öğretim üyesi Doçent Dr. Burcu Arıcı Tüzün'e plaket sunuldu.

Doktor Öğretim Üyesi Pınar Türkdemir de marka buluşmalarını önemine değindi.

3 gün süren Marka Buluşmaları'nda keyifli uygulamalarla konuklar, hem bilgilendi, hem de eğlendi.