Prof. Dr. Ali Halıcı Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri (TÜSEM) Konseyi Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi

Eğitim

Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri (TÜSEM) Konseyi 2022 İlkbahar Toplantısı 02-03 Haziran 2022 tarihlerinde İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde gerçekleştirilmiştir. Sürekli eğitim merkezlerinin sorunlarının tartışıldığı iki gün sonunda iki yıllığına yönetim kurulu seçimleri yapılmıştır. 148 Üniversitenin üye olduğu TÜSEM Konseyi Yönetim Kurulu seçimlerinde Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ali Halıcı Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmiştir. Yönetim kurulu 4 Devlet Üniversitesi ve 2 Vakıf Üniversitesi mensubundan oluşmaktadır.