BEDAM ve Eğitim Fakültesi İşbirliği ile Batman’da Öğretmenlere Eğitim

#

Eğitim

Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Merkezi Kuzey, Güney, Doğu, Batı demeden ülkemizin her yerinde eğitim programlarına aralıksız sürdürüyor.
Batman’da 150 öğretmene, 10-23 Mart tarihleri arasında ’Öğretmenlik Gelişimi İçin Eğitim Görevlisi Yetiştirilmesi Eğitimi’ başlığı ile 88 saatlik eğitim verildi. 
Daha önce Bursa ve Tekirdağ’da da düzenlenen program kapsamında; Öğretmenler, öğrenciye rehber olabilme, her düzeyde bilgiyi yeniden yapılandırma, yaşam boyu öğrenme becerilerini artırma ve bilgiyi üretip, yaratıcı biçimde kullanabilme gibi konularda eğitim aldı.
Program sonunda düzenlenen sertifika töreni 05 Nisan 2018 tarihinde Batman Valisi Ahmet Deniz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sadegül Akbaba Altun, BEDAM Müdürü Prof.Dr. Ali Halıcı, BEDAM uzmanları ve yaklaşık 400 öğretmenini katılımı ile gerçekleştirildi. 
Öğretim yöntem ve teknikleri, ölçme ve değerlendirme, materyal geliştirme, etkili sınıf yönetimi ve eğitim koçluğu başlıklı programları tamamlayan öğretmenlere, düzenlenen törenle sertifikaları verildi.


Benzer Haberler