2018-2019 Akademik Ders Yılı Güz Döneminde Başkent Üniversitesi Mithat Çoruh Kalite Yönetim Merkezi Eğitim Programları

Eğitim

Üniversitemiz öğrencilerine sosyal ve bilimsel alanda kazandıkları bilgi birikimlerini kalite yönetim sistemiyle bütünleştirerek daha yaratıcı, yapıcı yükseköğretim mezunları olarak iş ve sosyal hayatlarında daha başarılı olma fırsatı kazanmaları amaçlanmıştır.

Program içeriğinde sorun çözme, yapıcı ve yaratıcı beceriler, planlama kazanımları yer almaktadır.

Bu güz döneminde, MÇKYM öğrencileri için hazırlanmış olan kalite yönetim sistemi eğitimiyle ilgili iki program açmaktadır.

1) KYS Farkındalık eğitimi (KYS Eğitim Programlarına yeni başlayanlar için)

2) KYS Uygulama Becerileri Eğitimi (Daha önce KYS eğitimi alan öğrenciler için)

Eğitim programları MÇKYM, ön lisans ve lisans bölümleri ile entegre olarak hazırlanmakta ve program uygulamaları öğrenci takım çalışmalarıyla yürütülmektedir. Eğitim seçmeli/kredili veya gönüllü/kredisiz uygulanacaktır.

MÇKYM YÖNETİMİ