Başkent Üniversitesi Üst Yönetiminde Görev Yapmak Üzere Yönetici Asistanı İlanı

Başvuru

ELEMAN ALINACAKTIR

Başkent Üniversitesi Üst Yönetiminde görev yapmak üzere yönetici asistanı alınacaktır.

ARANAN NİTELİKLER:

-  25-35 yaş aralığında,

-  Asgari lisans derecesinde diploma sahibi,

-  Çok iyi derecede yazma, okuma, dinleme ve konuşma yapabilecek seviyede İngilizce bilen, (ikinci dil tercih nedenidir)

-  Yoğun çalışma temposu ile çalışmak isteyen, gerektiğinde hafta sonu dâhil olmak üzere esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,

-  Zaman yönetimi, planlama ve iş takibinde başarılı,

-  Çalışma disiplini olan,

-  Güçlü İletişim becerilerine sahip, problem çözme ve analitik düşünmeye odaklı adayların,

-  Özgeçmişleri ekinde TOEFL, YÖKDİL veya denkliği onaylanmış dil sınavlarından birinden son iki yıl içinde alınan puanı gösteren belgeleriyle birlikte Üniversitemiz Personel Dairesine başvurmaları beklenmektedir.

Müracaat
Adres    : Başkent Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı, Bağlıca Kampusu Eskişehir Yolu 18. Km. Etimesgut Ankara
e-posta :  personel@baskent.edu.tr