Başkent Üniversitesi Ekin Ön Kuluçka Merkezi ve Başkent Üniversitesi Özel Ayşe Abla Okulları “Hayata Değer Katalım” Fikir Kampı Ödül Töreni

Başkent Üniversitesi EKİN Ön Kuluçka Merkezi ve Başkent Üniversitesi Özel Ayşe Abla Okulları işbirliği ile düzenlenen “Hayata Değer Katalım” adlı Fikir Kampı; 40’ar kişilik 2 ortaokul ve 2 lise öğrenci grubu ile 7 Aralık 2018, 19 Aralık 2018, 28 Aralık 2018 ve 15 Ocak 2019 olmak üzere dört farklı tarihte ve farklı gruplarla EKİN Ön Kuluçka Merkezi çalışma alanında gerçekleştirilmiştir. Öğrenci gruplarından “yaşlılar, mülteciler ve engelliler” başlıklarından birine yönelik bir fikir üretmeleri beklenmiştir. Gruplar yaklaşık 5 saatin sonucunda ürettikleri fikri bir sunum ile jüri üyelerine anlatmışlardır. Yapılan her Fikir Kampı’nda dereceye giren öğrenci grupları için 15 Şubat 2019 tarihinde Başkent Üniversitesi Özel Ayşe Abla Okulları Konferans Salonu’nda tören düzenlenmiştir. ‘Hayata Değer Katalım’ konulu Fikir Kampı’nın Ödül Töreni Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Ali HABERAL, Başkent Üniversitesi EKİN Ön Kuluçka Merkezi Müdürü Prof. Dr. Sayın Zeliha ESER ve Başkent Üniversitesi Özel Ayşe Abla Okulları Kurucu Temsilcisi Sayın Hilal Erdinç’in konuşmaları ile başlamış olup ardından dereceye giren gruplara ödül belgeleri verilerek, birincilik ödülüne sahip olan projelerin sunulması ödül töreni sona ermiştir.