ORY100 Üniversite Hayatına Giriş Online Telafi Dersi
ORY100 Üniversite Hayatına Giriş Dersi 11 Aralık 2021 tarihinde online telafi dersi yapılacaktır. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız..  
Eğitim Fakültesi 'nden Öğretmenler Günü Mesajı
Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadegül Akbaba ALTUN'un 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı videosunu izlemek için tıklayınız..
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Sınavı Bina Yerleşim Planı
Ayrıntılı bilgi için tıklayın...
Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı'na Verilen Akreditasyon Belgesi Yenilenmiştir
Avrupa Tıbbi Onkoloji Derneği tarafından Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi, Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı’na verilen akreditasyon belgesi yenilenmiştir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız..
Jandarma ve Sahil Güvenlik Personeli Sınavı (JSPS) Protokol Töreni
Jandarma ve Sahil Güvenlik Personeli Sınavı (JSPS) yapılmasına ilişkin işbirliği Protokolü Üniversitemiz ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı arasında 15 Eylül 2021 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanı Tuğgeneral Murat Bulut ve BEDAM Müdürü Prof. Dr....
İngilizce Dersleri Muafiyet Sınavları Bilgilendirme
Ayrıntılı bilgi için tıklayınız...
2021 DGS Sonuçlarına Göre Kayıt İşlemleri
http://ogrisl.baskent.edu.tr/kw/duyuru_ayrinti.php?did=112179
BTU Dersleri(BTU100/ICT100) Muafiyet Sınavı Bilgilendirme
2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi BTU Dersleri(BTU100/ICT100) Muafiyet Sınavı hakkında sorularınız için YouTube üzerinden canlı yayın yapılacaktır. Canlı Yayın Tarih ve Saati: 11.09.2021 - Saat 18.00. Canlı Yayın Bağlantısı: https://youtu.be/LjqUpgilq00