YÖK Sanal Fuarı Başkent Üniversitesi Tanıtım Webinarı
Online Üniversite Tercih Fuarı
Başkent Üniversitesi Tercih Robotu
"Başkentte Kariyer" Güncel Yayın Takvimi
Kanal B'de yayınlanan "Başkentte Kariyer" güncel yayın ve tekrar takvimini görüntülemek için tıklayınız..
"Doğru Seçim 2021" Üniversite ve Program Tanıtım Filmleri
2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Hakkında
Değerli Başkent Üniversitesi personelimiz ve sevgili öğrencilerimiz, Eylül 2021'de eğitime başlayabilmemiz için aşılarınızı olmanızı tavsiye ediyoruz. Sağlıklı günler dileriz.
2021-2022 Güz Yarıyılı Lisansüstü Başvuruları
Başkent Üniversitesi 2021-2022 Güz Yarıyılı Lisansüstü Başvuruları Açılan programlar ve başvuru koşulları için: » Avrupa Birliği ve Uluslararası İlişkiler Enstitüsü » Eğitim Bilimleri Enstitüsü » Fen Bilimleri Enstitüsü » Sosyal Bilimler Enstitüsü » Sağlık Bilimleri Enstitüsü
BEDAM ile Türk Kızılayı Toplum Merkezi arasında ‘‘Hane İçi Üretim Projesi’’ kapsamında yüz yüze uygulamalı eğitim anlaşması yapılmıştır
BEDAM ile Türk Kızılayı Toplum Merkezi arasında 20 Suriyeli kadına ‘‘Hane İçi Üretim Projesi’’ kapsamında yüz yüze uygulamalı eğitim anlaşması yapılmıştır. Eğitim sürecinde 14-18 Haziran 2021 tarihleri arasında 40 saat iletişim, sosyal medya kullanımı ve satış pazarlama konularında uygulamalı eğitim verilmiştir. Eğitim...