2021-2022 Akademik Güz Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları
Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
2021 YKS Sonuçlarına Göre Kayıt İşlemleri
2021-2022 Akademik Yılı COVID-19 Kapsamında Uygulanacak Esaslar
Ayrıntılı bilgi için tıklayınız..
2021-2022 Yatay Geçiş İngilizce Hazırlık Yeterlik Sınav Sonuçları
14 Ağustos 2021 İngilizce Hazırlık Yeterlik Sınav Sonuçlarını görüntülemek için tıklayınız.
Önce Gelecekte Yapacağınız Mesleği Seçin
Hürriyet Gazetesi Eğitim Servisi Müdürü Nuran Çakmakçı sordu Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal cevapladı... Üniversite adayları tercihlerini nelere göre yapılmalı? Üniversite seçerken hangi kriterlere dikkat edilmeli ? Akademisyen sayısı, sosyal alanlar ve uygulamalı derslerdeki ortamlar neden önemli...
"Doğru Seçim 2021" Tekrarlı Yayın Takvimi
Kanal B'de yayınlanan "Doğru Seçim 2021" tekrarlı yayın takvimini görüntülemek için tıklayınız..
Tanıtım Günleri Çevrimiçi Söyleyişi
Hürriyet Gazetesi Eğitim Servisi Müdürü Nuran Çakmakçı'nın 5 Ağustos 2021 Perşembe saat 15.00'de gerçekleştireceği çevrimiçi söyleşinin konuğu Rektörümüz Prof. Dr. Ali Haberal. Yayın kaydı için web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takipte kalın.
Üniversiteleri Tanıyalım : Başkent Üniversitesi
Ayrıntılı bilgi için tıklayınız..