Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Öğretim Görevlileri Değerlendirme Tutanakları
Ayrıntılı bilgi için tıklayınız...
BTU dersleri Muafiyet sınavı
BTU100 Bilgisayar Okuryazarlığı / ICT100 Computer Literacy dersleri 2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Muafiyet Sınavı 12.09.2021 Pazar Saat:14.00'te çevrim içi(online) olarak yapılacaktır. Muafiyet Sınavları duyurusuna erişmek için tıklayınız..
Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı Giriş Şartları
  Değerli Öğrencilerimiz, 11 Eylül 2021, Cumartesi günü yapılacak olan Yabancı Dil Yeterlik Sınavında aşı kartı gösterilmesi zorunludur. Aşı kartı olmayan öğrencilerin, son 48 saat içinde alınmış negatif PCR testi sonuçlarını göstermeleri gerekmektedir. Bahsedilen kontroller HES uygulaması üzerinden yapılacaktır.
Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları
Grafik Tasarımı Programı Özel Yetenek Sınavı Sonuçları
ORY100 Üniversite Hayatına Giriş Dersi
Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı
2021-2022 Akademik Yılı Devlet Konservatuvarı Özel Yetenek Sınav Sonuçları
2021-2022 Akademik Yılı Devlet Konservatuvarı Özel Yetenek Sınav Sonuçları açıklanmıştır. Sınav sonuçlarını görüntülemek için tıklayınız.